GREENBOWL

GREENBOWL Deli. Fresh. Food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1421 beoordelingen
21 nov 2017 om 22:34 Gezond eten, vol van smaak. Ik ga hier vaker bestellen! Wel jammer van de 2.50 bezorgkosten.
19 nov 2017 om 21:07 Vriendelijke bezorger, door mijn verkeerde adresopgave toch nog netjes en vriendelijk op goede adres bezorgd. Top. Klasse. En eten was weer heerlijk en gezond. .
18 nov 2017 om 22:21 Voor de eerste keer hier besteld. Het was geweldig. We gaan hier zeker weer bestellen. Een aanrader! Jullie zijn goed bezig!
17 nov 2017 om 13:09 Na enkele goede ervaringen nu helaas een slechte. Bezorging meer dan 65 minuten, salade met fire cracker chicken geheel koud en met de verkeerde ingrediƫnten. Jammer!
16 nov 2017 om 23:35 Heerlijk goed eten. helaas 15 minuutjes later bezorgd dan geanticipeerd maar dat mocht de smaak niet drukken :)
15 nov 2017 om 20:42 Deel van de bestelde salade zat niet in de doos, gebeld en vervolgens keurig netjes na geleverd. Dank daarvoor!
13 nov 2017 om 21:16 Fast delivery, tasty salad as always. Taking away one star because mango was added to my salad when i didn't ask for it. It was still good, though
12 nov 2017 om 19:36 Te laat bezorgd. Gelukkig kan t niet koud worden. Salades super lekker.
11 nov 2017 om 0:15 Ik ben enorm fan van deze zaak. Sinds augustus al nergens anders meer besteld. Altijd super in orde en aardige bezorgers.
1 nov 2017 om 11:20 Bijzonder goed. De losse Salades zijn uitgebreid en bij de maaltijden zit echt een prima stuk vlees en smaakvolle aardappels. De salade die bij de maaltijden zit zou wel iets spannender kunnen wat mij betreft.
29 okt 2017 om 22:08 Duurde lang en kip was koud. Sommige ingrediƫnten misten.
29 okt 2017 om 20:48 Heerlijk, alleen was het warme deel van de bestelling niet heel warm meer.