GREENBOWL

GREENBOWL Deli. Fresh. Food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1468 beoordelingen
21 feb 2018 om 20:30 Jammer dat ze de porties hebben aangepast. Tijdje terug kreeg je nog een vierkante box met salade en nu is het een kleinere ronde bak. Ook de sla van de ceaser salade hebben ze veranderd van Romaanse sla naar gewone sla.
16 feb 2018 om 22:11 Laatste keer dat ik van greenbowl had gegeten viel het een beetje tegen maar de goede smaken zijn weer terug kip was op smaak en de salades waren vers
15 feb 2018 om 11:20 Het eten was erg lekker behalve de avocado. Die was extra besteld in de salade maar nog niet helemaal rijp.
13 feb 2018 om 21:14 Heerlijk gegeten
12 feb 2018 om 21:44 Het eten was heerlijk en snelle bezorging
12 feb 2018 om 21:27 Lekker gezond, vers, de nieuwe verpakking zijn ideaal praktisch gezien een stuk beter dan de oudere verpakkingen
4 feb 2018 om 22:03 Top! Voor herhaling vatbaar.
2 feb 2018 om 22:16 Prima gegeten, originele saladed. Gezond en lekker!
1 feb 2018 om 20:22 Uitermate teleurstellend! Salade was klein, heel klein en de kwaliteit was slecht. Niet eerder meegemaakt van ze, maar zeker de laatste keer na deze ervaring!
23 jan 2018 om 20:12 Om 17:00 besteld, 18:50 stond de bezorger voor de deur. Falafel droog en erg weinig dressing, heb zelf het een en ander toegevoegd.
17 jan 2018 om 21:52 Was zelf vergeten de tijd in te stellen tijdens het bezorgen waardoor het eten er eerder was dan ik had verwacht. Bezorger belde me netjes op en hem gevraagd of hij het ergens kon zetten voor me en heeft dit gedaan Super bedankt en het eten was heerlijk!
16 jan 2018 om 12:40 Salade was lekker maar helaas niet meer warm. Wrap niet te eten. meer saus dan inhoud.